T17Julkaistu: 23.04.2024 20.06

Valtakunnallinen loppuhuipentuma Hämeenlinnassa

Ensimmäisessä pelissä vastaan asteli FBC Turku

Alkuun tunnusteltiin pelialustaa ja karisteltiin matkapölyt jaloista.

Ensimmäisen erän loppupuolella ajassa 12.26 Peppi toimittaa pallon verkkoon. Toisen erän alkuun FBC Turku aloittaa maalinteon ja pääseekin jo 3-1 johtoon. Ajassa 20.13 Rosa kaventaa pelin Meerin syötöstä. Peppi onnistuu jälleen ajassa 26.35 Terhin syötöstä, maali on ylivoimamaali. Kolmanteen erään siis 3-2 tappio asemassa. Kun kolmatta erää on pelattu 56 sekunttia onnistuu Veera K maalinteossa Iidan syötöstä. Sama kaksikko onnistuu myös ajassa 36.55 peli 3-5. Pelin viimeisen maalin tekee FBC Turku ylivoimalla, ottelun lopputulos 4-5.

VarTa-SB-Pro/VSS

Peppi aloittaa maalinteon tässäkin pelissä kun peliä on pelattu 1.47.

5.34 SB-Pro/VSS tasoittaa pelin. Meeri rikkoo ja vastustajan ylivoima toimii, joten ajassa 5.56 peli 1-2.

Vastustaja rikkoo myös kahden jäähyn verran ensimmäisen erän aikana. Toisen erän alussa Neea toimittaa pallon verkkoon Mean syötöstä, maali tehtiin ylivoimalla. Pientä puristamista havaittavissa ja vastustaja pääsee iskemään kaksi alivoimamaalia yhden jäähyn aikana. Vastuja onnistui vielä kahdesti toisen erän aikana, joten peli 2-6.

Kolmannessa erässä vastustajalle kaksi maalia.

SaiPa/Sudet-VarTa

Tasaista vääntöä, maalipaikkoja meille pelin alkuun. Ajassa 7.32 SaiPa/Sudet onnistuu maalin teossa. Pallosta taistellaan ja liikutellaan omilla. Ajassa 13.05 onnistuu Terhi tasoittamaan pelin Pepin syötöstä. Toisessa erässä päästään kahdesti ylivoimalle mutta ylivoima ei tuo tulosta. Ajassa 26.58 SaiPa/Sudet onnistuu. Kolmatta erää on pelattu 1.05 kun SaiPa/Sudet onnistuu jälleen, peli 3-1. Tässä kohtaa on aikalisän paikka. Maalivahti pois ja yritys kaventaa. Veera K onnistuu ajassa 44.32 Terhin syötöstä. Tappio tiesi tietä pronssiotteluun.

Terhi 1+1

Veera 1+0

Peppi 0+1

Pronssipeliin vastaan asteli tuttu vastustaja aluesarjasta, Josba 🙂

Pari minuuttia ennättää peliä kulua kunnes ensimmäinen jäähy meille, alivoima toimii. Painetta annetaan, halutaan voittaa jokainen tilanne. Ajassa 13.07 Veera R tekee ottelun ensimmäisen maalin Kian syötöstä. Ja vain 43 sekunttia edellistä onnistuu Veera K, Iidan syötöstä. Toiseen erään siis 2-0 johdossa. Loistavasti koko viikonlopun pelannut Peppi tekee maalin ajassa 22.41, Lauran syötöstä.

Toiseen erään ei enempää maaleja nähdä. Kolmannessa erässä onnistuu Jessica, Nea-Erican syötöstä kellon ollessa 33.28. Josba onnistuu ylivoimalla ajassa 37.05. Vielä Josba onnistuu kaventamaan 4-2 ajassa 43.29. Loppu erä tiukkaa puolusta. Ottelu päättyy 4-2 voittoon.

Hienoa päättää kausi voittoon ja valtakunnallisen loppuhuipentuman kolmanteen sijaan ja saada pronssiset mitalit kaulaan.