T17 voitto ja tappio Joensuusta
T17Julkaistu: 05.11.2023 11.50

Fb Factor-VarTa

Ottelu alkoi varsin mallikkaasti kun Mea laittoi pallon maaliin ajassa 0.34. Tehtiin sovittuja asioita ja erän puolivälissä maalin makuun pääsi Fiia, Terhin syötöstä.

Toisessa erässä jatkettiin tekemällä sovittuja asioita, eli liikuttamaan palloa. Ylivoimalla ajassa 21.21 pallo maaliin VeeraK syötöstä jonka Neea viimeisteli. VeeraK syöttää ajassa 25.37 pallon Meerille joka toimittaa sen maaliin.

Kolmannen erän alkuun Factor kaventaa tilanteen 1-4, tästä otetaan opiksi ja tarkennetaan omanpään pelaamista. Erän puolivälissä Neea tarjoilee Meerille ja ottelun lopputulos 1-5.

Fannille 8 torjuntaa

VarTa-Josba

Ajassa 6.09 Nekku saa jäähyn mailaan lyönnistä. Alivoimapeli toimii toivotulla tavalla eikä maalia nähdä. Ajassa 11.52 Mea toimittaa pallon verkkoon Meerin syötöstä.

Toisen erän alkuun josba onnistuu kolmesti. Ajassa 25.00 onnistuu Jessica toimittamaan pallon maaliin Eveliinan syötöstä. Alle minuutti edellisestä antaa Mea syötön VeeraK:lle joka toimittaa pallon maaliin ja tasoittaa pelin 3-3.

Josba tekee maalin kolmannen erän alkuun. Ajassa 39.07 VeeraK tasoittaa pelin toistamiseen Neea syötöstä. Hetki vain ja josba tekee maalin. Tässä kohtaa otetaan aikalisä ja tiivistetään peliä. Meerille jäähy 42.59, alivoima toimii. Vielä Ajassa 44.03 Peppi Meerin seuraksi jäähylle, alivoima toimii erän loppuun asti joten pelin lopputulos 4-5