T17 kolme voittoa Kontiolahdelta
T17Julkaistu: 26.02.2024 16.25

Apassit-VarTa 1-3

Maalinteon aloittaa Apassit kun peliä pelattu vajaat 4minuuttia. Ajassa 7.23 Eveliina tasoittaa Alisan syötöstä pelin 1-1, ensimmäisen erän loppu ja toinen erä maalittomia. Kolmatta erää ennätti kulua 10s kun VeeraK vie joukkueen johtoon Iidan syötöstä ja n.10 minuutin päästä VeeraK vie joukkueen 1-3 johtoon Neean syötöstä.

Fanni 7 torjuntaa

VarTa-Welhot 6-1

Erän puolenvälin kohdilla VeeraK Neean syötöstä vie joukkueen 1-0 johtoon ylivoimalla. N.2m edellistä maalitekoon pääsee Peppi. Toisen erän alkuun welhot kaventaa tilanteen 2-1, heti perään Nea-Erica maalaa 3-1. Kolmannessa erässä onnistuu Laura Alisan syötöstä, VeeraK Meerin syötöstä sekä Eveliina Jessican syötöstä.

Fanni 15 torjuntaa

Into-VarTa 3-8

Peliä ehtii kulua vajaa 2m kun Peppi laukoo pallon maaliin. Toisen erän alkuun Into tasoittaa pelin. 18.56 Laura vie joukkueen 1-2 johtoon. 22.54 Into tasoittaa pelin. 27.30 VeeraR vie joukkueen johtoon Alisan syötöstä. VeeraK onnistui rankkarissa ja tilanne 2-4. Kolmannen erän onnistujia Kia Pepin syötöstä, Meeri Iidan syötöstä, Neea VeeraK:n syötöstä ja Peppi Alisan syötöstä. Ajassa 43.15 Into kaventaa vielä pelin 3-8

Fanni 8 torjuntaa

Täydet kuusi pistettä matkaan ja sarjan kärkipaikka🔥

Samalla joukkue varmasti paikkansa alueloppuhuipentumassa joka pelataan Raatenkankaalla 24.3 sitä ennen vielä tiedossa turnausreissu Lieksaan 17.3.