P19 VarTa P19 - BlackBirds Akatemia  11 - 7

Varkauden Liikuntatalo

Tervehdys!

Seuraavaa tekstiä voi myös tarvittaessa muokata.

VarTa P19 kotipelin sarja jatkui Keravan Blackbirds Akatemiaa vastaan voitokkaasti numeroin 11-8 (5-2, 5-4, 1-2). Kuten kauden aikaisemmissa otteluissa maalivahtiosasto on toiminut hyvin. Sunnuntaina torjunta vuorossa oli Toni Tuomainen ja hänen tehtävänään oli olla viimeisenä "lukkona" maalitolppien välissä. Hänen torjunnat takaavat kotivoiton. Myös kenttäpelaajat onnistuivat hyvällä prosentilla tekemään maaleja ja parhaana palkittiin Onni Räisänen.

Ensimmäisessä erässä vieraat aloittivat maalijuhlat ajassa 2:48 ja sen jälkeen olikin kotijoukkueen vuoro tehdä maaleja. Vähän ennen erätauko VarTan YV kenttäpelaajien tapahtuneesta merkkaus virheestä tekivät vieraat AV kavennusmaalin 5-2.

Toinen erä olikin todellista maalijuhlaa kummankin joukkueen osalta ja toiselle erätauolle siirryttiin kotijoukkueen ansaitulla johdolla 10-6.

Kolmas erä olikin kotijoukkueella lopputuloksen varmistelua, jossa kummatkin joukkueet onnistuivat tekemään yhden YV maalinkin. Lisäksi, vieraat onnistuivat kuudella kenttäpelaajalla tekemään lopputulokseen merkitsemättömän kavennus maalin 11-8.

VarTan P19 joukkueen seuraava peli on Varkauden liikuntatalolla lauantaina 21.10. klo 18.00 PSS (Porvoo), jossa on jaossa tärkeät sarjapisteet.