P19, P19 1. Divisioona AJS

P19 - Nibacos  4 - 7

Varkaus, Varkauden liikuntatalo

VarTa P19 vs Nibacos

Nibacos Kokkolasta tuli ja vei täydet pisteet mukanansa pohjanmaalle alemman jatkosarjan sunnuntain kohtaamisessa. Pienellä kokoonpanolla, mutta tehokkaasti maalitilanteet käyttänyt vierasjoukkue vei voiton 4-7 tuloksella.

Kuten sarjan aikaisemmatkin pelit ovat osoittaneet. Sarja on tasainen ja pelejä pelataan ristiin.

Niin alkoi kotijoukkueen "taival" perinteisesti. Vastustaja teki pelin ensimmäisen maalin ajassa 4:24, joka pystyttiin kuittaamaan ennen erätaukoa 1-1.

Toisessa erässä sattunut kolmen minuutin "musta hetki", josta ei toivottu ihan kokonaan koko pelin aikana siirsi vieraat 1-4 johtoon. Tuomaisen Toni torjunnoillaan piti lukemat siedettävinä vaikeina hetkinä sekä yhdellä syöttö pisteellä 3-6 kavennukseen.

Kotijoukkueen parhaana palkittu Niklas Tolvanen kavensi pelin kahden maalin eroon 2-4, jonka vastustaja kuittasi välittömästi kolmen maalin eroksi jälleen 2-5. Toiselle erätauolle tilanteessa 2-5.

Kolmannessa erässä vuorotahtiin tehtiin maaleja, mutta vastustaja ei päästänyt kolmea maalia lähemmäksi kotijoukkuetta ja kuittasi edellisellä viikon lopulla VarTan pohjanmaalla tehdyn voitokkaan reissun nyt takaisin.

Valmennus teki hyvissä ajoin pelissä rosteriin kavennuksen kahteen pelaavaan kenttään, ketjumuutoksia sekä pelipaikkojen vaihtoja tällä kertaa huonoin tuloksin. Jatkuma myös YV pelaamisessa, jota kotijoukkueelle tarjottiin neljä kertaa eivät tuoneet yhtään onnistumista.

Eipä juuri "taivaan tähdetkään" olleet suosiollisia kotijoukkueelle. Voittavalla joukkueella tulee olla edes vähän tuuriakin. Maalikehikkoon ja vastustajan maalivahtia kohti tulleet vedot eivät auttaneet voittoon.

VarTa P19 osalta pelit jatkuu Etelä Suomen vieras pelireissulla 17.2-18.2..

1 - 11 - 42 - 2
4'MaaliVastustaja
10'MaaliKoponen Petri
24'MaaliVastustaja
27'MaaliVastustaja
31'MaaliVastustaja
42'MaaliVastustaja
50'MaaliLintunen Lassi
56'MaaliVastustaja
58'MaaliJantunen Jimi