P19, 1. divisioona P19

P19 VarTa P19 - EräViikingit Akatemia  7 - 3

Varkauden Liikuntatalo

VarTa P19 Kotivoitto Eräviikingeistä

Varta P19 joukkue jatkoi viikonloppuna valtakunnallisia pelejään koti- ja vieraspelin merkeissä. Tällä kertaa päällekkäisyys edustusjoukkueen pelin kanssa muutti hieman kokoonpanoja, mutta onneksi P17 joukkueesta löytyi tarvittavat vahvistukset lauantain otteluun.

Tuplaviikonloppu alkoi ottelulla Eräviikingit Akatemiaa vastaan. Avausmaali saatiin heti ensimmäiseen vaihtoon, kun Lassin veto upposi maaliin. Hetkeä myöhemmin VarTalle tuomittu jäähy kostautui ja vierasjoukkue tasoitti pelin ylivoimalla ajassa 4:31. Kotijoukkueelta nähtiin kuitenkin hyvää syöttöpeliä ja reilun parin minuutin tehohetken jälkeen mentiin 4-1 johdossa erätauolle. Maalintekijöinä Jasper, Lenni ja Lassi. Toisessa erässä väännettiin tasaisesti ja kummatkin joukkueet onnistuivat maalinteossa kerran. Lassille hattutemppu täyteen ja toiselle erätauolle mentiin 5-2 lukemissa. Kolmanteen erään lähdettiin varmistelemaan johtoa ja siinä onnistuivat kaikki kolme kentällistä mainiosti. Erityismaininta annettiin joukkuepalaverissa 3:s kentälliselle ( Valtteri-Kaapo-Jiri-Lenni-Miko). Maltettiin puolustaa joukkueena ja maalilla Toni hoiti tonttinsa varmoin ottein 23 torjunnallaan. Lassi kruunasi ”pörssipäivän” tekemällä loput VarTan maalit, teholukema tänään 5+1. Lopputulos 7-3 ja kauden avausvoitto!