T17 Savo-Karjalan alueen mestareiksi
T17Julkaistu: 25.03.2024 20.04

• T17 joukkue matkasi sunnuntaina Joensuuhun savo-karjalan alueen alueloppuhuipentumaan, jonne tiensä selvitti neljä sarjan parasta joukkuetta: VarTa, Apassit, Josba ja Fb Factor.

Varta sai ensimmäiseen peliin vastustajakseen FB Factorin.

Peliä ennättää kulua 3.16 kunnes Veera Koponen toimittaa pallon verkkoon. Seuraavan maalin iskee ajassa 6.44 Meeri Koponen Mea Makkosen syötöstä. Fanni Suhonen torjuu vastustajan laukaukset ensimmäisessä erässä.

Toisessa erässä pallon hallinta on meillä, mutta palloa ei saada toimitettua perille.

Kolmannen erän alkuun ajassa 30.49 Iida Pietiläinen vie joukkueen 3-0 johtoon Veera Koposen syötöstä, kunnes ajassa 32.44 Peppi Mikander toimittaa pallon verkkoon Laura Rahikaisen syötöstä.

Vain minuutti niin Fb Factor kaventaa tilanteen 4-1. Fb Factor onnistuu vielä ajassa 36.57. Tämän jälkeen taistellaan pallosta kovemmin ja saadaan se pidettyä itsellä, joten voitto ja kohti finaalipeliä.

Laura 0+1

Apassit ja Josba pelasivat oman pelinsä pitkänkaavan mukaan jatkoaikoineen ja rankkaireineen, ja tästä ottelusta lopulta voiton vei Josba joka siis myös finaaliin.

Pelin alku tasaista vääntöä. Ajassa 4.14 Meeri Koponen toimittaa pallon verkkoon.

Pallosta taistellaan puolin ja toisin. Josba tasoittaa pelin ajassa 9.51.

Toiseen erään siis tasatilanteessa. Ajassa 19.42 Neea Kolari vie joukkueen 2-1 johtoon Veera Koposen syötöstä. Tilanteita molemmissa päissä kunnes Jessica Jäntti syöttää Neea Kolarille joka varmalla otteella toimittaa pallon verkkoon ajassa 27.33 tilanne 3-1.

Kolmannessa erässä vauhti kiihtyy ja molempien joukkueiden voitontahto näkyy kentällä, pallosta taistellaan viimeiseen asti. Ajassa 38.54 Fiia Suhosen tarkka veto uppoaa verkkoon Peppi Mikanderin syötöstä. Josba kaventaa tilanteen 4-2 ajassa 39.15. Kannustushuudot kaikuvat raatekankaan hallissa sekä Josballe että VarTalle, palloa pidetään ja liikutetaan, viimein kuuluu pillin vihellys, me voitettiin mestaruus.

Fanni oli kuin muuri maalilla, viimeinen lukko molemmissa peleissä tälläkin reissulla kuten koko kauden aikana.