Uuden puheenjohtajamme terveiset kauden alla

18.08.2022

PUHEENJOHTAJAN TERVEISET – kausi 2022-2023

Tervehdys koko Vartan salibandyperheelle. Ensinnäkin haluan esittää vielä kiitokseni johtokunnalle luottamuksesta aloittaessani seuramme salibandyjaoston uutena puheenjohtajana. Lisäksi haluan vielä erityisesti kiittää väistyvää puheenjohtajaamme Juha-Matti Hokkaa esimerkillisestä seuramme eteen tehdystä pitkäjänteisestä työstä. Pohjatyöt ja perusteet harrastamiselle on luotu, kerhotoiminta pyörii vuodesta toiseen ja jäsenmäärä sekä tyttösalibandyn harrastajamäärät ovat kasvaneet, joten seuran tilanne on kaikenkaikkiaan hyvällä mallilla. Lähtökohdat ovat siis hyvät uutta pestiä aloittaessani, joskin saappaat ovat suuret joihin astua. Pyritään siis pitämään toimintamme vähintäänkin yhtä laadukkaana kuin tähänkin mennessä. Tässä avainasemassa olemme me kaikki vartalaiset.

Kuten jo moni on varmasti huomannut ja kenties lukenutkin seuramme somesta olemme saaneet elokuun alussa joukkoomme uuden seuratyöntekijän Jarmo Seljolan. Jarmo on ollut jo aiemmin mukana seuramme toiminnassa ja hän onkin osalle teistä jo tuttu iloinen seuratyölle omistautunut koko sydämellä mukana
oleva kaveri. Tämä valinta oli hyvä jatkumo seuramme toiminnan pitkän tähtäimen suunnitelmaa silmällä pitäen. Jarmolle vielä kerran tervetuloa joukkoomme !

Seuramme pyrkii kehittämään toimintaansa jatkuvasti ja myös sen toiminnassa mukana olevia toimihenkilöitä. Ensimmäinen koulutus onkin jo ihan nurkan takana eli Säbäkipinä-koulutus, joka järjestetään Liikuntatalolla keskiviikkona 24.8. Toivottavasti mahdollisimman moni pystyy osallistumaan. Lisäksi Pohjois-Savon Liikunnan koulutustarjonta kannattaa hyödyntää, sillä he tarjoavat myös ilmaisia koulutuksia jäsenistölleen. Ollaan aktiivisia ja erityisesti ylpeitä siitä, että voimme kenties jonain päivänä nähdä omasta seurastamme uusia ”Kohosia”, ”Lastikoita” tai ”Kauppeja” vääntämässä palloa maaliin
maajoukkuepeleissä. Mikä olisikaan sen hienompaa ! 

Tulevan kauden tavoitteena on laatia vuosikello tukemaan jaostomme suunnitelmallista ja ennakoivaa toimintamallia, pelaajapolku lisäämään avoimuutta harrastajien keskuudessa sekä julkaista seuratoimintamme arvot vahvistamaan laadukas ja sitoutunut tekeminen seurassamme. Näistä tiedotamme sitä mukaa, kun asiat saadaan valmiiksi.

Minut löytää kentän laidalla touhuamassa, otteluissa tulospalvelua päivittämässä, katsomossa jännittämässä tai kahviossa kahvia keittämässä, joten tule nykäisemään hihasta ja vaihtamaan kuulumisia. Odotan innolla päästäkseni tutustumaan tähän suureen salibandyperheeseen. Hyvässä seurassa on mukava toimia!

Toivotan kaikille menestystä alkaneelle kaudelle 2022-2023. Pidetään pallo liikkeessä !

Säbäterveisin,
Inka-Riitta Jantunen
Varta salibandyjaoston puheenjohtaja
inkariitta-1@live.fi
040-5136175

18.08.2022Uuden puheenjohtajamme terveiset kauden alla
26.04.2016Päättäjäiset 3.5 Warkaus-Salissa
22.03.2016Juha-Matti Hokan paita #96 jäädytettiin sunnuntaina
18.12.2015Hyvää joulua ja menestyksekästä uutta vuotta!
14.08.2015Seurailta Elmo Sportissa
20.05.2015Seuran päättäjäiset pidettiin Warkaus-salissa
15.04.2015Jari Tolvasesta VarTan junioripäällikkö!
15.04.2015Seuran päättäjäiset 18.5.2015